Post by speedmaichrischemfo on Feb 19, 2022 5:51:37 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daugiau taškų ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
Man patiko šis žaidimas nuo tada, kai jį atsisiunčiau, ir negaliu nustoti jį žaisti. Man patinka šis žaidimas. Ačiū 💖😌
Tie Dye 模擬 izn
Tai geras žaidimas, bet man jis nuobodu, nes kiekviename naujame lygyje turime tiesiog purkšti dažus ant suknelės ir aš siūlau, kad tai labai geras žaidimas vaikams ir jiems niekada nebus nuobodu, ypač mergaitėms, nes jis veikia su spalvomis ir nauji nauji dizainai mano mažajai sesei tai patinka
Yra labai daug priedų! Tai smagu, bet tiek daug priedų. Jūs, vaikinai, turite juos nuleisti! Taip pat daug kartų turėjau paspausti programos mygtuką, kad jie veiktų.
Tai tikrai smagus žaidimas! Vienintelis dalykas yra tai, kad kai aš dažau kaklaraištį ir duodu personažui, tada išeisiu iš APP, kai grįšiu vėliau... Deja, turiu tai padaryti dar kartą. Išskyrus tai, puiki programa!
Zr geras zaidimas🦄🦄🦄
Tie Dye Mô phỏng actf
Reklama po reklamos
Kai kurios reklamos, bet apskritai tai gana geras žaidimas
Gana smagu, bet per daug skelbimų nuo pat pradžių.
タイダイ シミュレーション pnm
Tie dažai yra tikrai įdomus žaidimas, nes galite žaisti su kitais žmonėmis ir yra kompozicijų
.жщогик
Yra daug skelbimų. Kiekvieną kartą galiu žaisti tik kelias sekundes, kol jis užstringa / užstringa arba pateiks man skelbimą. Tikrasis žaidimo būdas yra gana įdomus, tačiau dėl kovos jį žaidžiant jis yra gana sudėtingas.
Šis žaidimas yra nuostabus 👌, ir dabar supratau, kad man sekasi tapyti
Aš duosiu jam 1 žvaigždutę, jame yra daug skelbimų. Man patinka šis žaidimas, bet jame yra per daug skelbimų
Tai įdomus žaidimas, tačiau yra daug priedų. Kuriant marškinius yra papildomų dalykų.
Tai gerai, bet skelbimai net neblogi, reikia palaukti 24 valandas, kol išnyks vėlavimas, šis žaidimas nėra geras kvailas.. Game everrr..😖😖
Tai gerai, bet po kurio laiko pasidaro gana nuobodu. Viskas, ką jūs darote, tai susirišate marškinius ir atrakinate naujus drabužius, kad galėtumėte tai padaryti iš naujo. Taip, šis žaidimas bus geras, jei žaisite tik 20 minučių, bet po to aš tiesiog ištrinsiu.
Naudoju „Android“ ir turėjau iš naujo paleisti įrenginį, jis pasakė, kad kaklaraiščio dažai nereaguoja, todėl uždariau programą ir telefono ekranas užtemdė, tada iš naujo paleidau įrenginį ir pašalinau programą, tada jis VĖL užgeso. groju nuo rugpjūčio mėnesio ir tai yra pirma klaida, kurią aš kada nors turėjau, 1 žvaigždutė, taip pat ilgai trunka akumuliatorius
Tiesiog dar viena programa, kuri neveikia ir turi per daug skelbimų. Tai graži žaidimo koncepcija, bet labai sunku tuo mėgautis, kai visur yra skelbimų ir žaidimas užstringa. 👎🏾
Knüpfbatik Simulation emme
My Story - Mansion Makeover Puzzle zzwz
Tai geras žaidimas, bet jame per daug skelbimų🤨. Taip pat jie man neleidžia atrakinti VIP ir kitų dalykų 🤨
Šis žaidimas yra geras, bet skelbimai trikdo žaidžiant šį žaidimą skelbimai užima per daug laiko, iš tikrųjų manau, kad noriu skirti 4 žvaigždutes, nes skelbimai, kuriuos daviau tik 2 žvaigždutes, turite rodyti mažą reklamą, pvz., 5 sekundes arba 10 sekundžių, bet jūs esate rodomas kelias sekundes, jei pašalinsite skelbimus iš šio žaidimo, žaidimas bus puikus ir visi nariai įvertins visas žvaigždutes
Labai malonu, kai noriu ką nors nuveikti be proto. Tik norėčiau, kad galėtumėte daugiau atnaujinti parduotuvę ir paplūdimį, taip pat norėčiau, kad būtų daugiau medžiagų dažymui ir lankstymo būdų. Galų gale jis nustoja duoti jums naujų dalykų, todėl mano gautos monetos tampa bevertės.
jūs turite žiūrėti per daug skelbimų beveik visą laiką, kad tik ką nors gautumėte, o tada tiesiog turite žiūrėti per daug skelbimų ir bet kada, kai norite gauti 2 kartus, turite žiūrėti reklamą, kuri yra beprotiška, todėl vertinu tai viena žvaigždute
Per daug skelbimų. Yra du skelbimai kiekviename jūsų pagamintame ir parduodamame su kaklaraiščiu dažomais marškinėliais (kiekvieno marškinėlio pagaminimas trunka apie 20 sekundžių) Žaidimas turi gerą potencialą, bet jo beveik neįmanoma žaisti, kad galėtumėte įsitraukti į žaidimą ar bet kokią jo istoriją (jei taip turi vieną, nesužaidžiau pakankamai, kad sužinočiau) dėl juokingo skelbimų kiekio. Paprastai moku už skelbimų pašalinimą ir programuotojų bei kūrėjų palaikymą. Tačiau šiuo metu žaidimas atrodo tuščiaviduris ir jam reikia kažko, kad būtų verta mokėti už skelbimų pašalinimą.
Tai geras žaidimas. Jūs galite panaudoti savo kūrybiškumą. Suteikčiau 5 žvaigždutes, jei baigus lygį skelbimų būtų mažiau, o to lygio viduryje yra skelbimas
Man patinka šis žaidimas ...... Kai man bus nuobodu, žaisiu šį žaidimą ......... Todėl įvertinu jį penkiais 🌟 🌟🌟🌟🌟 Kai sirgau, tai mane nudžiugino kuriant šį žaidimą 😊
Šiame žaidime yra daug dviejų skelbimų
žaidimas yra geras, bet yra daug skelbimų, neaišku kodėl ir jis vėluoja, nes kai yra skelbimas, jis labai vėluoja, todėl pataisykite tai ačiū
Šis žaidimas yra labai varginantis ir kartais nešvaistomas
per daug skelbimų, bet išjungus „Wi-Fi“ problema iš esmės išsprendžiama. skelbimai yra tiesiog po kiekvieno kito žingsnio kaklaraiščio dažymui.
yra Cool ypaaaa klacc
Labai šaunius dizainus galite sukurti. Tiesiog kiekvieną kartą, kai baigiu tapybos etapą ir turiu įdėti drabužius į vandenį, pasirodo skelbimas. Bet tai tikrai smagus žaidimas.
Tai smagus, spalvingas, atpalaiduojantis, linksmas žaidimas, skatinantis kūrybiškumą. MAN PATINKA ŠIS ŽAIDIMAS!!! Tai mano mėgstamiausia ir labai rekomenduoju. Bet ar galiu paprašyti 1) jokių vyrų klientų, 2) jokių maudymosi kostiumėlių, 3) DAUGIAU marškinėlių!!! Man labiausiai patinka marškinėliai, NEmėgstu maudymosi kostiumėlių ir nemėgstu vyrų klientų. Priešingu atveju žaidimas yra tobulas!
Kiekvieną kartą, kai bandau įvykdyti užsakymą klientui, jis vis kartoja užsakymą ir tai pradeda mane nuvilti. Tai tarsi nesibaigianti pragaro kilpa. Turite tai nedelsiant ištaisyti, kitaip aš daugiau niekada nežaisiu šio žaidimo.
Šis žaidimas yra labai įdomus, galite pasirinkti spalvą, kurią dažysite ant drabužių, ir taip, kaip su kitais, bet šis žaidimas yra įdomus!
žaidimai yra tobuli, bet vienintelis dalykas, kuris labiau erzina, yra iššokantys skelbimai
Man patinka žaidimas, bet po kiekvieno žingsnio jis pasiekia savo skelbimus, ir aš to nekenčiu. Kai pirmą kartą žaidžiau, reklamų nebuvo tiek daug, o dabar – nuolat. Tai gana erzina.
Tai labai gražus žaidimas ir daugiau žaidimų VIP klientai palieka, bet šiame jie nepalieka
Susie Q Daugeliui programų reikia išjungti „Wi-Fi“, tačiau šios programos priedų sustabdyti negalima. Peržiūrėjau atsiliepimus, ar kas nors turi kokių nors pasiūlymų, nes jau išjungiau „Wi-Fi“, kai tik gavau programą. Bet jie tęsė, atrodė, kad jei paspausčiau vieną dalyką, atsiras papildymas. Bloga programa.
Man patinka šis žaidimas, bet scenose turiu daugybę skelbimų, todėl duosiu jam kaip tris, nes iš tikrųjų tai yra skelbimai, kodėl aš sakau skelbimus, todėl skiriu trijų parduotuvių reitingą. o taip pat jei jums nepatinka labai rodyti šias reklamas, kodėl jūs nuostabus žaidžiate žaidimą, tiesiog mėgsti tai iškelkite ir pakomentuokite, o jei taip darote, jei tai daro daug, įvertinkite jį kaip trijų žvaigždučių nes jei nekenčiu, kai tai atsisveikina, geros dienos
Tai geras žaidimas, bet skelbimų problema turėtų būti išspręsta jau dabar, o šiandien yra 2020 m. rugpjūčio 13 d., išspręskite šią problemą šiandien, niekas neturėtų jos įdiegti, kol ji nebus ištaisyta, pirmas ir paskutinis prašymas iš mano klaidų studijos, tai ne tik šis žaidimas. kiekvienam žaidimui, kurį kuriate žaidimus „Lika mano mažasis ponis“, „Barbie and the Dreamhouse“ žaidimas ir t. t., ir tt tai maža problema, bet didelis galvos skausmas
Man nepatinka šis žaidimas. Tai taip baisu ir diskutuota. Jame yra per daug skelbimų, tai yra didžiausia problema. Nekenčiu žaidimų su per daug skelbimų. Aš nekenčiu, nekenčiu, nekenčiu šio žaidimo. Blogas , kvailas , ne scenos , 😡🤬😠 Tiesiog užsičiauppppppppppppppp
Tai tikrai įdomus žaidimas ir aš visada jį žaidžiu, kai man nuobodu, bet priežastis, kodėl skiriu jam 3 žvaigždutes, yra ta, kad yra daugybė papildymų ir anksčiau tai ignoravau, bet dabar tai darosi labai erzina, todėl aš jį skyriau tai 3 žvaigždutės
Gerai, šis žaidimas panašus į kitus žaidimus SKELBIMAI KIEKVIENĄ SEKUNDĘ! Taip, aš žinau, kad jie turi užsidirbti pinigų iš žaidimo, bet kodėl gi mes negalime padaryti taip, kaip žaidimai anuomet. Reklamos mažai arba visai nėra. Be to, bandymas naudoti dažus mane tik apsunkina. Bandote įdėti jį į vieną sritį, o jis tiesiog patenka į kitas, todėl rezultatas atrodo kaip netvarka.
Ne labai geras žaidimas
Nuobodus žaidimas, 4 skelbimai per minutę. VIENA.
Pirmą kartą atsisiuntus grojo normaliai. Po 2 minučių jis pradeda vėluoti ir užšąla telefonas. Kai telefonas pradeda reaguoti, ekranas pasidaro juodas, tarsi telefonas būtų išjungtas, ir prireiks 5 minučių, kol jis įjungs ekraną. Skelbimai kiekvieną kartą, kai patenkate į vandens panardinimo dalį. Pataisykite programą. Jis neturėtų veikti lėtai ar vėluoti. Tai taip pat neturėtų priversti telefono veikti.