Post by speedmaichrischemfo on Feb 19, 2022 5:14:26 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć hackowanie primogemów ▞▞▞
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞
To fajna gra, ale rzeczy w grze są trudne do zdobycia jak bohater i ulepszanie materiału
Świetna gra🙂
Nudy
Straciłem wszystkie Medale Odwagi w ostatniej aktualizacji i właśnie wykorzystałem prawie wszystkie moje kamienie żywiołów, aby je kupić. Zajęło mi prawie 3 pełne tygodnie, aby zaoszczędzić wystarczająco dużo, a teraz ich nie ma. Czas potrzebny na zebranie materiałów do ulepszeń to żart, a koszt ich zakupu jest po prostu nieprzyzwoity. Najgorszy i najbardziej chciwy rodzaj deweloperów. To był dla mnie ostatni gwóźdź do trumny.
Za dużo pieniędzy...
fajna gra, ale na 4 etapie jeszcze nie skończyłem
Ta gra ma świetnie wyglądającą grafikę, ale sama gra jest bardzo opóźniona i doświadczam awarii podczas gry, co wcale nie jest przyjemne, a ruch w grze był bardzo powolny, proszę, aby wróg poruszał się szybciej .....proszę to naprawić
Fajna gra
To urocza gra typu tower defense. Początkowo wciągnął mnie dziwaczny, kreskówkowy styl gry i zostałem, ponieważ sama gra jest zabawna i wymagająca, jest to świetna okazja do zabicia czasu na codzienne dojazdy autobusem.
W nowym wyzwaniu Halloween Viktor jest usterka. Statek odnosi obrażenia w prawie każdej grze, mimo że wyraźnie nie ma w pobliżu creepów. Następnie musisz poczekać 5 godzin, aby spróbować ponownie.Rozwiąż problem.
Jest całkiem nieźle, jest tak wielu bohaterów i wież, ale jest tylko jeden sposób, aby się tam dostać, karta, aby je odblokować, dodaj więcej sposobów na odblokowanie ich nie tylko za pomocą skrzyni lub wydarzeń
Połączenie w grze jest tak wolne, zawsze się ładuje. Nawet podczas podnoszenia umiejętności
To nie jest tak naprawdę gra offline, zawsze musisz połączyć się z Internetem, aby osiągnąć poziom.
Uwielbiam to ekscytujące, zabawne. Każdy potrzebuje tej gry
Świetna gra TD. Tylko 2 komentarze: Nie mogę się doczekać trudniejszych poziomów, kiedy/jeśli mapa się otworzy. Również strona z opisem wieży nie zawierała zbyt wielu informacji. Zaktualizuj więcej funkcji. kocham TD
1) to nie jest p2w, jego płaca nadal nie może wygrać 2) mnóstwo błędów 3) nagradza części, których nie możesz użyć, nigdy nie nagradza części, których faktycznie potrzebujesz 4) ta gra jest po prostu pełna frustracji 5) unikać!
Wild Sky TD Strateji Oyunları fhbv
Dobra gra podekscytowana. Przyłącz się, aby się razem
Po rozegraniu kilku poziomów na ekranie pojawia się pusty piksel. Myślę, że w tej grze są błędy lub awaria.
Zaczyna się zabawnie i wygląda na to, że jest wiele do odblokowania i dostosowania, ale tak trudno jest odblokować cokolwiek, chyba że korzystasz z P2P. Uderzasz w ścianę w ciągu tygodnia lub dwóch.
Dobra gra !
Doładowanie ? Za drogie lol
Spoczyń
Ta gra jest łatwa
To była wspaniała gra, którą uwielbiam
deweloperzy nie przyjmują żadnej krytyki, nie są otwarci na żadne sugestie. natychmiast zablokują Cię w grupie discord i na Facebooku, jeśli nie spodoba im się Twoja wiadomość. poprzednie karty i bohaterowie będą bezużyteczni, ponieważ DEV dwa razy postanowili wydać nowe karty. stare karty będą bezużyteczne. zmuszając wszystkich graczy do wydania. ta gra została oficjalnie zmieniona na PAY TO WIN.
To fajna gra, ale po kilku miesiącach nadal nie udało mi się zdobyć nowej wieży ani bohatera. Uzyskanie darmowych aktualizacji jest prawie niemożliwe. Musisz wydać pieniądze na zaliczki. Brak ulepszeń rolniczych. Szkoda!!
Przyzwoita gra w gatunku TD, grana przez jakiś czas, ale musiałaby zapłacić za awansowanie kart. Darmowe skrzynie to żart. Mieć więcej monet, niż mógłbym wydać. Wydaje się głupie.
jedno słowo na określenie gry: ROZKOSZOWANA! Byłem fanem gry TD od dziecka, a to całkowicie zmienia zasady gry. chociaż nie jestem zagorzałym graczem, ten naprawdę przykuł moją uwagę. Również gdy miałem problem z migracją mojego konta z telefonu na komputer (Android emu), personel natychmiast odpowiedział i w ciągu 5 minut go rozwiązał. Naprawdę polecam ze względu na bogatą zawartość i potencjał. Z niecierpliwością czekam na kolejne aktualizacje. robicie dobrą robotę. Tak trzymaj!
Próbuje zrobić za dużo i kończy się niepowodzeniem. Tak wiele wyskakujących okienek, które przykuwają twoją uwagę, że cierpi na stabilność sieci - np. spróbuj użyć szybkiego zbierania z kopalni i pokazuje, że już wziąłem, ale nie zebrałem żadnych kwot, a dzienny bonus się nie aktywował... Co to jest to , czy skorzystałem z szybkiego zbierania, czy nie? Wciąż grywalne, ale szybko się starzeje, mając tylko początkowych bohaterów. Ograniczenia rozmieszczenia koszar nie pasują do wrogów, którzy pędzą obok oddziałów bez angażowania się, spadając do 99%...
Fajna gra. zabawna i wciągająca.
Znudzony. Gram przez około 1 miesiąc, ukończyłem wszystkie mapy i miny. Teraz masz tylko wydarzenia i mają ograniczone klucze, chyba że chcesz wydać prawdziwe pieniądze. Brak opcji szlifowania, aby spróbować dogonić starsze konta. Najprawdopodobniej wkrótce zrezygnuję i obejrzę wyschnięcie farby.
Skrzynie są wredne. Dają ci minimalną liczbę gwarantowanych przedmiotów. Sklep jest prawie bezużyteczny, ponieważ zawsze dostarcza te same przedmioty, których nie potrzebuję. Mówi, że są odświeżane co kilka godzin, ale niewiele się one zmieniają. Trudność trybu próbnego jest śmieszna. Osiągam poziom ekstremalny, a następnego dnia trudniej przejść przez poziom trudny.
Minion Rush: Running Game Casual fpxl
Gra jest niesamowita, ale potrzeba pay-to-win to absolutny rak.
Gra codziennie prosi o aktualizację
Wild Sky TD Diskarte vcij
dobre gry, ale więcej poprawy grafiki
Gra się opłaca... 50$-pół fragmentów dla super bohatera operacji..
Wild Sky TD Strategia itns
dobry
Ogólnie dobra gra, ale jest usterka, w której sieć powiedziała błąd sieci, nawet jeśli mam dobry internet, napraw to.
O godzinie godziny gry wciąż nie mogę sobie samemu pograć, bo gra cały czas mi mówi, co mam robić i nie pozwalać robić innego... Do końca i mam grać, czy gra sama sobie gra?… Żenada...
Utknąłem w wieku 14 lat, jak wszyscy inni. Chyba że wpompujesz dolary. Ale do tego momentu gra jest sympatyczną grą typu tower defense. Na poziomie 14 po prostu zrezygnuj. ^^^*^^^
Dałbym mu pięć gwiazdek, gdyby obudzenie innych wysokich i promowanie wież/bohaterów nie było tak cholernie trudne! Nie mogę iść do przodu, poziomy wrogów rosną i nie mogę promować moich wież/bohaterów, ponieważ nie mam pewnych kart! To takie frustrujące!!!
To wspaniała gra
Ogólna gra, postacie, fabuła, wszystko. Tak jak w każdej innej grze obronnej. Nic nowego, nic specjalnego. A samouczek jest baaaardzo długi, bez możliwości pominięcia go. Koncepcja gry jest prosta, samouczek jest niepotrzebnie przeciągany. To nowa aplikacja, można ją jeszcze ulepszyć.
Ładna grafika i grafika oraz dźwięk. Piękne tempo i rozgrywka. Moją ulubioną rzeczą jest jednak szacunek dla gracza. Uwielbiam, że do perfekcji na każdym poziomie potrzeba trochę strategii i prób i błędów. To nie jest banalnie proste
Klasa mchów taa
Dobra gra, ale patrzysz na ich ceny i myślę, że palą crack, jeśli oczekują, że im zapłacę
Jak dotąd mi się podoba. Rzadka gra TD to świetna zabawa. Nadal nie masz pewności, jak zdobyć dodatkowych bohaterów i wieże, więc liczba gwiazd może wzrosnąć lub spaść.
Jest tak imponująca, że ta gra typu tower defense oferuje mi ponad 100 poziomów fabularnych do grania. Nigdy nie miałem tego dosyć. Warto spróbować!
Wild Sky TD استراتژی vfyh